Beoordelingen van Cafe Willem Utrecht

Recente recensies van Cafe Willem Utrecht

5 sterren na 428 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk gegeten en snel (en warm) gebracht!

, 05-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Veel te veel, maar ja ook zoveel te lekkere extra's besteld! En sorry maar volgende x graag zonder de makreel, had ik aan moeten geven, die vinden we hier allemaal niet lekker (omdat makreel sowieso zo heftig is vooral)

Reactie van Cafe Willem:Leuk om te lezen, dank! En geen enkel probleem: kan je in de opmerkingen erbij zetten. De salade blijft denk ik wel in het standaardmenu, want we hebben ook veel fans:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heel lekker, bezorging precies op tijd en hele mooie opmaak van de gerechten

, 04-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, netjes verpakt!

, 03-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt overheerlijk!!

, 03-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere tapas, goede service Wel relatief veel aardappel (in 2 gerechten)

, 03-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd feest om bij Willem te eten. Afhalen of bezorging is ook feest.

, 03-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker!

, 02-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas weer een soort van lockdown. Gelukkig is er dan de service van Willem. Een rots in de branding. Heerlijk en betrouwbaar.

, 28-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten en bezorging precies op tijd, top!

, 27-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het verrassingsmenu is altijd goed!

, 25-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Huisgemaakte kroketjes waren verrukkelijk!

, 20-11-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en verzorgd!

, 19-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk! Top tent :-)

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker. Wel vond ik de hoeveelheid beduidend minder dan de vorige keer. We hadden een verrassingsmenu voor 2 personen plus 1 extra persoon besteld. De hoeveelheid was eigenlijk voor 2 personen. Als je een hapje door 3 deelde had iedereen net een klein eetlepeltje. De smaak was weer prima. Toen we de bestelling af kwamen halen, bleek de bestelling niet goed doorgekomen te zijn, maar dit werd keurig opgelost door het wat later thuis te bezorgen.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en lekkere tapas!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Voelt alsof je even spanje binnenstapt!

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het komt altijd sneller dan verwacht, en elke keer verras ik me weer over hoe goed het eten is. De kip was mals, de vis was verrukkelijk, de patatas bravas geweldig. Een verrassingsmenu bij Willem is geen verrassing; alles is namelijk heerlijk!

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en precies goede hoeveelheid tapas. Bezorging kwam op de minuut gelijk met de geschatte tijd, nog nooit zo goed meegemaakt met thuisbezorging

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en fijne service

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit eten. Leuk verpakt en goede variatie qua gerechten (wij hadden het verrassingsmenu).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben gesmuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer genieten! Alleen de chorizo worstjes met munt vielen niet in de smaak en de porties mogen soms wat groter. Maar zeker weer voor herhaling vatbaar!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Sinds de kaart vooral kleine tapas gerechten bevat klopt het bij Willem. De kwaliteit is goed, de ‘afhaal’ staat op tijd klaar. En Willem blijft in Corona-tijd actief met steeds wat nieuws.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en alles was keurig ingepakt en nog lekker warm bij aankomst thuis! Een echte aanrader!

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden een verrassingsmenu voor 4 personen besteld en de menukaart werd die dag net vernieuwd, zodat we vooraf geen idee hadden waaruit er gekozen kon worden. Alles wat we kregen was heerlijk, maar we konden ook achteraf niet terugvinden op de kaart wat het allemaal was. Het zou fijn zijn als er labeltjes bij de gerechtjes zouden zitten, zodat je weet wat je eet.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik wil jullie een groot compliment maken. Ik ben met mijn vrouw een week in het ziekenhuis geweest omdat onze dochter te vroeg werd geboren. Een spannende tijd. We hebben na een paar dagen thuis tapas voor 2 bij jullie gehaald.. Echt geweldig. We voelden echt even een momentje van genieten, ontspanning, vakantie bijna. Ik had bij langslopen al een vermoeden dat er een Spaanse chef bij jullie werkte, maar nu weet ik het zeker haha. Wij komen zeker terug en zullen ook rond vertellen dat jullie the real deal zijn! 😉

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk tapas gegeten. We waren erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, vooral de risotto en spareribs!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd prima verzorgd en ook keurig opbruis bezorgd!! We hebben weer heerlijk gegeten. Goede kwaliteit en erg lekker!!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Net als altijd weer heerlijk!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heel lekker gegeten. Mooie combo van vertrouwde en verassende smaken in het tapasmenu.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschillende tapas gegeten en was heerlijk en snel bezorgd. Een aanrader!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De gerechtjes van het verrassingsmenu waren lekker, maar ik vond de hoeveelheid voor 3 personen wat weinig. Ik denk dat ik betaald heb voor 3 personen maar voor 2 personen heb meegekregen.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zorgvuldig bereid, echt een aanrader!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verassingstapas voor 2 personen besteld. Heerlijk!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het verassingsmenu was super lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 35 minuten in huis, het eten was super! Voor Nederlandse tapas erg verrassend. Thanks!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas. Koud en warm. En best veel! Met ook nog eens extra pinchos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zoooo goed! Alles wat jullie maken is heerlijk!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Genoten van de heerlijke tapas

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten in gezellige kartonnen bakjes. Goede vriendelijk service, op het afgesproken tijdstip. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Verrassingstapa's waren uitstekend! Stond netjes klaar op het afhaaltijdstip. Lekker en ruim voldoende. Gaan we meer doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Verrassend veelzijdig. Met name de mini inktvisjes en de patatas bravas waren overheerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer uitstekend. Leuk dat er wat andere gerechten waren. De bloemkool en de spelt risotto waren heerlijk.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere tapas, met een eigen twist (niet de standaard albondigas etc.).

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer heerlijk eten en altijd super op tijd

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De picanha was dunner en verder gegaard dan we verwacht hadden. Dat zouden we niet nogmaals bestellen. De rest was wel weer heel lekker! (in het bijzonder de revuelto, patatas bravas en gemsalade)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was erg lekker, maar de Baskische cheesecake was de grootste verrassing. Heerlijk!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk maar het waren wel heel veel gebakken pepertjes/paprika's. Verder eten altijd goed maar denk wel dat ik volgende keer los bestel ipv verrassingsmenu. Wel genoten. Spareribs aanrader.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vind het jammer dat er bij een verrassingsmenu geen enkele beschrijving staat of desnoods een stickertje op het bakje met wat erin zit. Zo is thuis uit eten echt een slap aftreksel van uit eten... Kleine moeite en echt veel ‘vriendelijker’.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima en de bezorging was perfect en ook precies op tijd

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Lekkere diverse en verschillende smaken. De kleine quesadillas waren wat taai alleen. Voor de rest echt top. En vriendelijk personeel ;) Keep it up

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!! Hele leuke nieuwe gerechten echt ontzettend lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel kwaliteit, als keuze van de gerechten/ kwantiteit vond ik verrassend en dik in orde Begreep van m’n tafelgenoot dat er een charmante ‘dame’ bij ons bezorgde, en precies op tijd, warm en koud 👍!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Allemaal prima gerechtjes, voldoende grote porties en verschillende smaken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk lekker een super vrijdagavond borrel en eten

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, was voor ons 4 ook precies genoeg! Enige opmerking is dat het fijn was geweest als er een beschrijving bijzat met wat er in de schaaltjes zat, nu was het soms gokken. Maar ondanks dat, heerlijk gegeten!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, lekker gegeten en keurig op tijd bezorgd

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas, zeker een aanrader!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten!!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip: een kleine beschrijven van wát de producten zijn (we hadden een verrassingsmenu) en welke saus bij welk gerecht hoort had ik handig gevonden.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles prima verzorgd

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke tapas gerechtjes en hele vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden een tapas deluxe menu besteld. De porties waren vrij karig voor twee personen. Daarnaast hadden we van een 'Feestelijk Tapas' menu wel wat uniekere gerechten verwacht, i.p.v. bijvoorbeeld twee schaaltjes aardappels en een simpele tonijnsalade. Het viel ook tegen dat het eten bijna afgekoeld was toen we het hadden opgediend. De smaken waren overigens wel goed.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De duck was fantastisch

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was heel snel en de gerechten gevarieerd en lekker. We hebben weer genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd. Lekker gegeten van het verrassingsmenu. Was ruim voldoende voor het aantal personen, we kunnen er morgen zelfs nog van lunchen. Bedankt Willem!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker, vol smaak en gevarieerd. Het was top! We komen zeker nog een keer afhalen.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd, gewoon goed eten

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij verrast met deze vondst! Alles vers bereid. Vooral de spareribs zijn een echte aanrader, heerlijk mals en hoog op smaak. . Ook heel vlot bezorgd. Topervaring!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer HEERLIJK! Genoeg, gevarieerd, goede temperatuur en snelle bezorging. Echt een aanrader en ik blijf bestellen :) Thanks!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch! Voelt in deze tijd toch als een avondje uit. Heerlijk gegeten. Dankjewel!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Het verrassingsmenu is een klein feestje op je tafel, zeker met die fles sangria erbij.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Last minute besloten om een uur voor aanvang van de avondklok wat eten te bestellen bij Willem. Binnen 20 minuten konden we het ophalen, thuis nog even een tikkie in de oven gegeven en vervolgens: Heerlijk genoten!! Kortom: Een Restaurant-waardig diner voor thuis!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Perfect gegaarde ribbetjes. Heerlijke salade. Altijd op tijd! Veel dank voor jullie lekkere happen in deze tijden. We missen jullie en zodra het kan stappen we weer binnen.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Mooie porties.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd, goed eten!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze keer losse tapa’s besteld ipv het verrassingsmenu. De Gem salad was echter een teleurstelling. De sla was niet vers, de amandelen ontbraken volledig, en de hoeveelheid manchego stelde niet veel voor. En 7,50 is echt teveel geld voor een beetje sla. De andere vijf tapas waren overigens weer prima!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker gegeten, snel en charmant bezorgd! Daan blijft een heerlijk hapje, totaal representatief voor de hapjes van Willem!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, patatas bravas goed knapperig!! Knap bij een thuispakket

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed. Had voor 3 personen besteld. Helft van gerechten was voor 2 personen. Leverde kut situatie op met de ene persoon ie we uitgenodigd hadden.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Verrassingsbox was wederpm erg lekker en ook goed dat er bij verpakkingen aan het milieu wordt gedacht. Variatie zou wat groter mogen, andere box was alweer even geleden maar toch bijna dezelfde inhoud. Goede service en ruim voldoende voor 2 personen.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk; we hebben genoten van allerlei lekkere, voor ons nieuwe gerechten.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super!!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker verrassingsmenu! Mooie variatie van tapas. Tip: in de prei zat helaas nog zand; volgende keer graag beter wassen. Dat is het enige minpuntje! Rest was perfect!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Als altijd weer lekkere nieuwe verrassingen. Maar Willem, die knoflook in de curry!!! Die mag iets langer meegebakken, dan proef je m niet de hele avond. Verder perfect! Hou vol en graag tot snel weer in jullie fijne zaak.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles was klaar op de afgesproken tijd. We kijken er naar uit weer in het restaurant te eten, maar tot die tijd gaan we dit nog wel herhalen.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, prima hoeveelheden, warm op tafel, perfect op tijd bezorgd. Wat mij betreft een bezorgtopper.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijzonder lekker gegeten! We hebben het 2 persoons verrassingsmenu besteld. Het stond keurig klaar op het afgesproken tijdstip. Al in al dus super positief over cafe Willem.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke betaalbare tapas. Aanrader

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker, we hebben genoten. Fijn dat er meer groente is. Bedankt

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat aan de late kant, maar goed gemaakt met heerlijke extra :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOPPERS!!! Met jullie is een verrassing ook echt een feestje!! Super leuk! Lekker en top geregeld!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hapjes, goed verzorgd! met dank, Denise Plönissen

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tapas waren heerlijk. Precies op de afgesproken tijd bezorgd. Je zet alles op tafel en smullen maar. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, van alles wat en ook meer dan genoeg. Echt een aanrader!!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel smaakvol en gevarieerd. Precies op tijd geleverd.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke tapas, meer dan genoeg voor 4 personen!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Man wat was ik hier aantoe! Echt het gevoel dat ik een tafeltje vol had besteld bij Wilem, alles zag er onwijs netjes uit, rook fantastisch en smaakte echt heerlijk! De sangria is echt een aandrader! Maakt de Spaanse tapassfeer helemaal af! Met de vriendelijke bezorging van de eigenaar al met al dik 5 sterren!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk gegeten!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top. We hadden een bakje eten te weinig meegekregen, en dit werd echt super opgepakt en opgelost! Complimenten.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk getafeld met het tapas verrassingsmenu van de chef.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke en gevarieerde tapas, ruime hoeveelheid, heerlijke sangria. Echt een feestelijk menu. Doen!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topzaak en topeten en bezorging!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Die toetjes !!!🤗

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, complimenten! We waren blij verrast.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. Wij wonen wat verder weg waardoor het war langer duurder om te bezorgen maar we werden gebeld hierover. Het eten was warm toen het aankwam! Het eten was meer dan genoeg voor twee personen en was divers, erg goed.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verrasings tapa + soeo voor 2 ,goede ingredienten. Kipkluifjes,makreel,zalm,manchego etc ruim voldoende. Alleen het zoutgehalte kan met 50 % omlaag zowel voor het retaurant als de klant.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

In plaats van de bestelde vegetarische mini-lasagne, zat er twee keer een Empanada de Atun in de bestelling. Slordig. De Empanada de Atun was ook nog eens niet heel erg lekker: droog en teveel deeg. De rest was overigens wel lekker.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer maar heerlijk gegeten

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg vlak. Ook was niet duidelijk of t eten nog opgewarmd moest worden of afgekoeld bezorgd werd. Jammer, voorgaande keren was t veel lekkerder.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Jullie hebben weer heerlijk gekookt!! Ik ben dol op de patatas bravas en de gewokte groenten! Sinds vanavond een nieuwe favoriet: makreelsalade! Keep up the good work!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en super op tijd afgeleverd!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere tapas en hele snelle bezorging!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect verrassingsmenu met een pittige en mediterrane touch. Meer dan we opkunnen en meer waard dan je betaalt

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en vlug bezorgd het was nog heerlijk warm en smakelijk

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

👍👍👍 en....erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten in mooie ronde kartonnen bakjes die je gezellig op tafel kan zetten.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Veel dingen lekker. Kip niet zo okay. Daar moet je iets op verzinnen. Al met al hartstikke leuk en lekker

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Platau Mixto, vonden wij erg weinig, Hadden dit voor onze dochter en vriendin besteld. Voor onze zoon en vriendin in Enschede net Zoiets besteld was zoveel meer. We hadden iets om mee te vergelijken zeg maar. Bitterballen waren erg lekker.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keer heerlijk eten gekregen maar gisteren viel tegen. De kippenpootjes waren nauwelijks gaar. De patatas bravas waren heel flauw, niet zoals we het gewend zijn. De gegrilde groenten waren erg zout en de courgettes waren niet gaar. De sausjes waren ook vrij flauw. Zo niet wat we gewend zijn van Willem.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker , gevarieerd , zeker voldoende ik zit een beetje met het vele afval wat we hiermee veroorzaken, ik zou graag (het liefst) van te voren lege eetbakjes inleveren en die later gevuld terug krijgen

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, super goed geregeld met bezorgen

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassingsmenus Precies op tijd en heerlijke gerechten.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer prima, thuis uit eten gaan heeft ook zijn charme!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten, mooie combinatie van gerechten.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heel lekker gegeten maar....bij de zalm was er geen flatbread bij, bij de patatas mistten we de sausjes en de kip had niet de verwachtte ananassalsa maar iets van rode kool dat ook heel lekker was maar toch. Daarnaast was de kip niet warm. Ook was de kip niet heel warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitgebreid deluxe verrassingsmenu! De cava miste bij de bestelling maar werd binnen 10 min nageleverd. Top service! Heerlijk gegeten!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alle gerechtjes zoals altijd weer heel lekker, origineel van smaak en uitstekend bereid. Het was weer genieten.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan heerlijke tapa’s, lekker warm en mooi op tijd bezorgd. Besliste aanrader!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker verrassingsmenu met gevarieerd aanbod. Vooral de vis was heerlijk. Doen we snel weer. Ook fijn dat je kort van tevoren kunt bestellen.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was fijn dat de maaltijd op de afgesproken tijd klaar was. Erg lekkere gerechten, erg gevarieerd. Voor herhaling vatbaar. Succes en sterkte in deze moeolijke tijd.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt geweldig!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker weer! Alleen de Solomillo de Vaca was koud. Geen idee of dat zo hoort haha. Het smaakte goed, alleen het koude was een beetje apart.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van het tapas menu.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Willem bereidt mooi eten voor thuis. Met gezin tapas besteld. Was heerlijk. Willem bracht bitterballen na, want die had ik vergeten bij het ophalen. Top service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! We hadden het deluxe menu voor 4 personen gekozen en voor de prijs krijg je erg veel. Ook de sangria was erg lekker. Een absolute aanrader, wellicht ga ik nog eens bestellen, een erg lekkere vervanging van een avondje uiteten.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk (wederom) genoten van het tapas-verrassingsmenu! Hadden ernaast de brownie als dessert die ook echt een aanrader is.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima tapas, ruime hoeveelheid, top bezorging.... prijs:kwaliteit helemaal goed.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De verrassingsbox besteld. Verschillende kleine gerechtjes. Heel lekker en meer dan genoeg.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer thuis gedineerd met diner van Willem. We konden weer uit andere gerechten kiezen en, zoals we gewend zijn, hebben we heerlijk gegeten. De diamanthaas heerlijk sappig en mals, de patates bravas perfect en precies goed en ook alle andere gerechtjes fijn van smaak. Ookheel belangrijk: alles stond op tijd klaar en was goed op temperatuur. Kortom: het is natuurlijk veel fijner gezellig aan te schuiven bij Willem en daar verwend te worden, maar zolang de Coronabeperkingen gelden zullen we zeker vaker bij Willem een afhaalmaaltijd bestellen. Aanrader voor een ieder die het weekend lekker wil inluiden.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Lekker uiteten maar dan thuis! Zeker doen.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben echt top gegeten! . Bij Willem kun je van alles bestellen, we hebben echt genoten van de verse groenten en het heerlijke rundvlees gerecht met paddenstoelen. Ook de makreel salade is echt een aanrader👍.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, snel bereid. Goed gedaan toppers!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! En ontzettend snel bezorgd. Topper!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Absolutely recomendable! Me and my friends enjoyed it so so much! Food was amazing, the cooks did a great job. Also the customer service was fantastic and they took very good care of the food allergies. So as I said, I won´t doubt to recommend it around and we will repeat soon too! Good job guys! :)

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij komen uit de buurt en sinds enige tijd willen wij al bij Cafe Willem bestellen. Het spijt me dit te zeggen, maar voor een tapas-menu had ik iets anders verwacht. Een bakje bloemkool met aubergine, nare smaak in de ribs en veel bakjes kruidenboter maakte onze tapas-deluxe-avond niet compleet. De tonijnsalade met appel was daarentegen wel lekker. Ook de vergeten sangria werd na enkele minuten gewoon thuis geleverd. Dus met de service is niets mis! Stiekem hoop ik dat er binnenkort de paella weer in the picture komt. Dan trek ik liever mijn eigen schort aan.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk dat we kunnen blijven genieten van al dat lekkers!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was vriendelijk en vrolijk en het eten super. Heerlijk gegeten!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Te weinig groente. Teveel afval/verpakking. Kip en zalm iets te vlak van smaak. Variatie prima.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker verrassingsplateau, goede variatie. Vooral de zalm viel erg in de smaak. We waren iets minder enthousiast over de saus bij de patatas Bravas en de kaas was ietwat eentonig. Goede service en prijs kwaliteit verhouding

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten met het 2pers tapas-afhaalmenu. Was echt veel, en leuk om zo verrast te worden. Bedankt!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De combi, zalm en kip en varkensvlees is niet goed bevallen. Misschien beter om te kunnenkiezen tussen rundvlees en vis of rundvlees en kip of kip en vis etc. We hadden voor 4 personen drie bakjes met makreel salade, daar hadden we liever een tomaat/olijf/ kaas salade bij gehad. En iets van een groenten pasteitje erbij.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het tapas verrassingsmenu was een aangename verrassing met veel variatie en smakelijke gerechtjes die je makkelijk nog even zelf kon opwarmen in de aluminium bakjes. Prima prijs-kwaliteit verhouding

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doet eer aan mijn voorvaderen. Spaans met Neerlands trots.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk!!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gevarieerd eten. Feestje!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben gesmuld van het 2persoons verrassingsmenu. De extra bestelde makreelsalade was superlekker. Lekker lang getafeld. Afhalen prima; we hebben de afhaaltijd zelf last minute veranderd, was geen probleem.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Klasse, hoor: zo snel over op zo’n geoliede afhaal/bezorgingsservice. En uitstekende en verrassende tapas, as ever.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en lekker!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De spareribs en gegrilde groenten zijn top!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke tapas. De sangria is een aanrader!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super leuk, hele andere gerechten in het verrassingsmenu. En echt lekker

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk. En 30 minuten na het bestellen al bezorgd!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het erg lekker, en zeker genoeg. We waren met 4, 2 eten er geen vis dus hadden bij de warme hapjes alleen de ribbetjes als vlees/vis. Voor de andere 2 was dit natuurlijk geen probleem(lees meer eten). Top service!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Verrassingsmenu was echt een verassing. Gaan we vaker doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd geleverd.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smaakvol gerecht. Een mooie combinatie van koude en warme gerechten die een perfecte mix zijn voor een gezellig diner! De service is eveneens ook perfect. Zeer behulpzame en attente bediening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Steeds wisselende kaart met lekkere gerechtjes!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles wat we hadden was lekker! En goede service, lekker dichtbij, top!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten, zeer gevarieerd. Bestellen online is zeer gemakkelijk. Hoeveelheid was prima, alleen voor 4 pubers is wat brood erbij aan te raden.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord: geweldig! De carpaccio, de gegrilde groente. En de biefstuk reepjes helemaal. En lekker snel - binnen 20 min. - bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas vonden wij het eten niet lekker. Wel goede ingrediënten maar geen Spaanse smaken. Jammer!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden een verrassingsmenu voor 4 personen. Dat was heerlijk. Divers en erg goed. De witte sangria combineerde er goed bij. We gaan dit zeker nog een keer doen.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het tapas verrassingsmenu was erg lekker, gevarieerd en meer dan genoeg. Aanrader!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling betrof Paella. De aanlevering was verzorgd en volledig. Lekkere aioli, tortilla en sangria. De paella vonden wij iets aan de zoute kant en nog belangrijker: er zat in de 2 porties nogal een ongelijke verdeling van garnaal, kip en inktvis. 1 in portie zat slechts 1 kippenpootje en geen garnaal, nauwelijks inktvis, in de andere portie 3 kippenpoten en 1 garnaal, iets meer stukjes inktvis. Gelukkig wilden wij elkaar wat toeschuiven. Advies is dus om de volgende keer bij opscheppen erop te letten dat elke portie iets van alle toevoegingen heeft. Succes met de activiteiten, want het initiatief was leuk en het stond ook gezellig op straat, zo'n kok aan de paella.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk met zn vijven tapas verrassingsmenu gegeten 'bij' Cafe Willem. Echt een aanrader. De bestelling werd prima op de aangegeven tijd afgeleverd (niet via thuisbezorgd, maar door direct op de site van cafe willem te bestellen)

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima toptijd . En zeer vriendelijk

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, echt een diner aan huis! Bezorging was stipt, zelfs nog iets eerder dan de afgesproken tijd. Klasse!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben genoten van het tapas verrassingsmenu voor vier personen. Heerlijk tapas, zowel warm als koud. Met 5 personen van gegeten. Een echte aanrader! Omdat ik iets langer moest wachten bij het ophalen kregen we gratis extra broodjes. Erg attent.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tonijnsalade was meer aardappelsalade en was droog. De empanada scoort ook niet hoog, maar alle warme hapjes waren heerlijk. Mals vlees met lekkere sausjes en fijne porties. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke en veel gevarieerde hapjes! Fantastische maaltijd!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging nvt, we hebben het zelf opgehaald. Het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk tapas verrassingsmenu! We hebben we goed van gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was top vooral de biefstukpuntjes. Koude/warme tapas in ander tasje. Dus de warme tapas thuis de oven in en tijd zat voor de koude tapas. Tip: op welke temperatuur kun je de warme tapas het beste warmhouden ?

Reactie van Cafe Willem:Hoi Hilco, dank voor je review! Ik zou het op 80 graden zetten. Biefstukpuntjes alleen niet te lang, anders worden ze taai. Tot de volgende keer

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verrassingsmenu afgehaald waarmee we het idee kregen dat we een heerlijk 8 gangen menu kregen

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buiten was het 10 graden, maar binnen was het zomer dankzij het geweldige verrassingsmenu én de overheerlijke witte sangria van Willem! Lekker hoor. Bezorging perfect op tijd ook nog. Ik zeg: doen!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is gezelliger om bij jullie te komen eten, maar zolang dat nog niet kan is dit een leuke, lekkere vervanging . Tot gauw weer op anderhalve meter! 😉 Groet, Mar

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van het verrassingsmenu. Wel jammer dat het 15 minuten na de aangegeven afhaaltijd klaar was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nu voor de derde keer het tapasmenu laten bezorgen en het was weer heeelijk en keurig op tijd bezorgd! Aanrader!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van het tapas verrassingsmenu. En het flesje witte sangria was een feestje. Al met al een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een heerlijk Moederdag etentje met dank aan de lekkernijen! Omdat de boquedias er niet mee waren, werd ik netjes gebeld en kregen we een alternatief. Fijn! Jammer alleen dat jullie het brood bij de lekker dips vergeten waren, waardoor mijn zoontje alsnog naar de appie moest rennen toen alles al op tafel stond.... Groet, maike

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker was het verrassingsmenu voor 5 personen. Voldoende eten, keurig ingepakt en op tijd bezorgd! Echt een aanrader om thuis uit eten te gaan. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker tapasmenu voor twee personen met brood (met dips) en patatas bravas erbij. Helemaal goed! En niet duur.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas en ruim voldoende voor 2 personen. Aanrader!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van het take away menu

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, perfect op tijd, vriendelijk personeel wat leuk was om te zien.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Vriendelijke service, en makkelijk te bestellen via de site. En heerlijk! We hebben nu voor de tweede keer een verrassingsmenu genomen. Voor 2 personen is het inderdaad genoeg en ook erg lekker en afwisselend met zowel warm als koud, zalm en kip en groente. We gaan zeker nog een keer bestellen! Qua desserts zijn zowel de cheesecake als de brownies echt aan te raden.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker, jammer dat de punten niet ook op adres worden geteld! Gkruijff heeft ook besteld, is mijn man.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En: goede verhouding tussen hoeveelheid en de prijs. Porties hadden voor mij alleen wat kleiner gemogen, maar nu heb ik de volgende dag er ook nog van kunnen eten :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke eigen gemaakte sangria met tapas. Tapas was ruim voldoende. Wij hebben genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, divers verassingsmenu, en perfect op tijd klaar!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Om Cafe Willem te ondersteunen tijdens de COVID crisis eten besteld, een absolute aanrader! Op tijd klaar, superlekker en toch even een lichtpuntje in deze donkere tijden!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het super om zo'n levendig hoekje in tuindorp tw kennen. Voirheen ging en wij ook vaak naar prins. Jullie cocept is leul. En ik vind het nog steeds geweldig dat mijn mobiel een kwet thuis werd afgeleverd. Mijn zoon ( pp 400 meter afstand van ons) neemt nu ook regelmatig bij julle ern maaltje gisteren is zijn verjaardagsmenu prima gegaan . Allern jammer dat hij kon zien wat zijn moedertje betaald had, maar is bijzaak. Dank dank dank, ook namens zoon voor de fijne bediening. Kunnen wij ik nog ergens mee helpen om jullie bedrijf overeind te houden? B edoel ik niet met geld, want dat hebben wij ook niet overmatig! Maar ik wil best wel afwassen of groenten snijden gratis!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

In één woord: “Super!”

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Paella. Enige minpunt was de wat magere porties.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Echt waar voor je geld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijke gerechtjes, ruim voldoende en afwisselend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten. Prima en snelle bezorging. Gaan we zeker nog een keer doen. Bedankt Willem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was TOP precies op tijd en super lekker!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gerechtjes en zat goed in elkaar om zo thuis uiteten te zijn! :)

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Die aubergineballen en pulled duck...!! Zooo lekker! En de rest was ook zo op. Precies genoeg besteld voor 2 en een peuter met 3 warme en drie koude gerechten en wat brood. Het maakte mijn verjaardag toch nog feestelijk, zonder gasten. We waren te lui om alles in mooie bakjes te doen, dus bakjes met een kleurtje of een patroontje is de enige tip die we kunnen geven. Bedankt voor dit makkelijke feestmaal.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijk en snel bezorgd!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd geleverd. Zeer gevarieerde en smakelijke tapas die onze verwachting overstijgen.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles heeft uitstekend gesmaakt, waarvan de zalm en kip het aller beste waren. De hoeveelheid was ruim voldoende, we hebben zelfs wat van de koude hapjes kunnen bewaren voor de lunch van de volgende dag.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een leuke en lekkere verrassing. Tip: geef op de rekening ook aan wat de verrassing was.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op het afgesproken tijdstip en super lekker. Thuis uit eten.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering en kwaliteit gerechten: uitstekend! Wellicht een tip: even bijschrijven welk sausje wat is. Het is nu even puzzelen. Sussec!!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassingsmenu is echt een aanrader!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk besteld, snelle ophaaltijd en ontzettend lekker menu! Voor herhaling vatbaar!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met de fiets bezorgd op de aangegeven tijd, helemaal prima. En de tapas waren lekker: heerlijke combinatie van verschillende smaken. Was een fijn avondje thuis uit eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. De koude tapas vonden wij iets minder. Dat komt misschien ook omdat je alles tegelijk op tafel hebt. Normaal is de kaas wel lekker bij de borrel. De tortilla vonden wij het minste. De sausjes asren voir ons te veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verrassingsmenu voor 4 personen. Genoeg voor 4 en verrassend lekker. Het voelt als uit eten aan je eigen tafel. Leuk om alle doosjes open te maken en niet te weten van te voren wat er in zit. Aanrader, ga ik vaker doen

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, was top!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn zo dol op het verrassingsmenu, altijd lekker! Nu ook weer genieten. We missen alleen die heerlijke nootjes die we bij Willem zelf krijgen!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging exact op afgesproken tijdstip en het was weer heerlijk zoals we gewend zijn van café Willem!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top eten, heerlijke sangria. Variërend eten en voor ieder wat wils!! Zeker een aanrader.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was een gerechtje vergeten maar die werd super snel nabezorgd. Service! Een eerdere versie van de verrassingsmaaltijd was iets uitbundiger maar deze was ook beslist lekker!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en gevarieerd! Een leuke combi van typisch Spaanse tapas en andere hapjes. Leek ik goed geregeld qua maken/ophalen. Het was ook precies klaar toen ik aankwam. Topper!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. En snel bezorgd. Support local!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit maal schoonouders getrakteerd op een heerlijke tapas-maaltijd. Ze hebben enorm genoten en waren er erg aan toe weer een keer.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De bitterballen en de zalm vonden we het lekkerst. De andere gerechten waren goed. Het toetje was matig: niet luchtig genoeg, geen goeie kombinatie van smaken. Meer rood fruit had de smaak wat opgepept, de chocolade onderin deed dat niet. Al met al waren we tevreden. Tot de volgende keer!

Reactie van Cafe Willem:Dankjewel Paula! We zullen naar het recept van de mousse kijken, fijn dat de rest lekker was!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en erg vriendelijke mensen. Echter ik vond het veel te duur voor de kwaliteit en kwantiteit die we kregen.

Reactie van Cafe Willem:Hoi Onno, wat jammer dat je de prijs-kwaliteit vond tegenvallen, we zullen het scherp in de gaten houden of andere bestellers hier ook mee zitten en zo nodig passen we het aan! Hopelijk tot een volgende keer!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestelden tapa’s voor drie personen: meer dan genoeg en alles wat heerlijk!! Dikke tip: de witte sangria is fantastisch! Dikke tip 2: Neem ruim van de aioli, lekkerrrr

Reactie van Cafe Willem:Dankjewel Krista!! ;) Tot de volgende!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechtjes, echt genoten van het verrassingsmenu met z’n vieren!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Op tijd klaar en top qua smaken. Snel weer bestellen!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de verjaardag van mijn vriend die afgelopen vrijdag 30 werd hadden we besloten bij Café Willem te bestellen. Helaas viel een aantal dingen tegen, ten eerste geen gratis brood & dips (ondanks dat je die gratis erbij kreeg, en wat dat ook nog vermeld hadden bij de bestelling). De carpaccio vonden we klein er zat weinig smaak aan. Daarnaast vonden we de blauwe kaas bestelling erg tegenvallen. Er zat amper iets bij om mee te dippen. Het positieve was wel dat spareribs heerlijk waren! (Behalve dat je geen keuze had in de sausjes. Verder waren het heerlijke malse spareribs. En ook nog goed om te benoemen het eten was goed op temperatuur. En dat is soms weleens anders bij sommige zaken. Al met al, er zit nog ruimte voor verbetering.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We had the verassingsmenu for 2 people. Excellent quality food, delivered impeccably. Highly recommended!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten (wederom). Zo hebben we toch een avondje uit maar dan thuis!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Vooral de pannenkoekjes met eend waren heerlijk. Ook nog een broodje er bij gehad en lekkere dips. Levering was ook perfect op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker verrassing menu

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik kan geen enkel verbeterpunt aangeven, service was prima en het eten heel smakelijk. ik hoop dat jullie de corona-crisis goed doorstaan....aan jullie zal het niet liggen!!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat we ons realiseerden dat bezorgen echt iets anders is dan aan je tafel uitgeserveerd krijgen kwam deze bestelling daar zo dicht bij in de buurt (wat betreft levertijd én kwaliteit) dat we toch een heuse uit-eten-gevoel kregen: sjapoo Willem!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevarieerde en lekkere tapas bij het verrassingsmenu. Vergeet vooral ook niet om toetjes te bestellen, die waren heerlijk!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestelling kwam precies op afgesproken tijd! Bedankt Willem voor een heerlijk avondje bijzondere tapas!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ijskoude Vedett, perfecte prijs kwaliteit verhouding en stipt op tijd bezorgd, echt een aanrader!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas en goede sangria. Ondanks de quarantaine waande wij ons met hetgeen wij bij Cafe Willem hadden besteld in Spanje. De tapas waren met zorg bereid en dat proefde je ervan af. De sangria was lekker en goed van sterkte. Wij hebben deze tweede paasavond heerlijk genoten :)

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goede service! Ook rekening gehouden met zwangerschap (hele verrassingsmenu was er op aangepast). Voor herhaling vatbaar.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Waren een tas vergeten maar ze belden mij meteen op om dat aan te geven zodat we die alsnog konden ophalen. Foutje kan gebeuren maar dit was een fijne manier van oplossen.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed verzorgd eten. Lekkere sangria

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas verrassing voor 2. Een aanrader voor deze dagen!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was goed!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Verrassings menu was erg lekker, zeker voor de prijs. Lekker gegeten in de tuin, toch even het gevoel dat we op het terras zaten!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en perfect op tijd.Absoluut een aanrader!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, ook bij bezorging. Fijn dat jullie even belden dat het wat later werd. Top!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en top service! Bedankt!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer superlekker!! Elke keer een feestje. Bij de oorspronkelijke bestelling was iets vergeten, toen ik belde, stonden ze binnen 3 minuten weer voor de deur om dat te brengen. Sangria ook goed in de smaak gevallen!!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt super! Alles tapas waren heel goed op smaak en afwisselend. Voelde als thuis uiteten. Top :)

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling werd precies op tijd bezorgd en we hebben heerlijk gegeten !! Een echte aanrader voor deze bizarre tijd. De warme gerechten waren prima verzorgd, vooral de gehaktballetjes waren heerlijk, maar ook de koude gerechten waren gevarieerd en heel lekker.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het verrassingsmenu was lekker met verschillende gerechters en met zorg klaar gemaakt, ingepakt.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Bezorging uitstekend Succes in deze moeilijke tijd

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, alles was nog goed warm en de bezorging was stipt op tijd en vriendelijk.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer goed, leuke ervaring thuis dineren. Moest even zoeken vanochtend naar jullie eigen site, ik belandde steeds in fork, met de boodschap dat ik in mijn postcode gebied niet wordt geleverd

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op maandag en dinsdag wordt ook in De Bilt bezorgd. Voor ons een uitkomst. Voor iets meer dan de prijs van een pizza heb je bij Willem een complete superlekkere maaltijd. Geweldig

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk alleen was het toetje ditmaal vergeten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke tapas! We hebben er echt van gesmuld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, divers en levert een bijzonder dinertje op thuis 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk!!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam helaas 45 minuten te laat. Het smaakte prima, maar: het was ons niet duidelijk welke saus bij welk gerecht hoort, of gerechten in een bepaalde volgorde gegeten moest worden

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Tapas menu voor 2 personen afgehaald: echt een aanrader!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, prima service!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas af kunnen halen. Zo toch een beetje uit de eten thuis in deze tijden. Voor herhaling vatbaar.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super dat jullie in deze tijd afhaalmaaltijden hebben! We hebben heerlijk gegeten!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere tappas. Soepele bestelling em bezorging.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten! Wel wat veel verpakkingsmaterialen

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn om in deze tijden jullie te kunnen steunen en te genieten van het lekkere eten. Veel sterkte gewenst.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service en kwaliteit van Café Willem, maar dan gewoon veilig in huis!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekkere tapas voor onze film night thuis.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en in mooie bakjes. Het was bijna echt uit eten :)

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis uitgegeten. We hadden het verrassingsmenu voor 2 personen. Heel smaakvol. Echt lekker. Het ging schoon op! Voor grote eters misschien net iets te weinig? Voor ons was het genoeg. Voor herhaling vatbaar!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed werk, lekker eten en blije bezorger!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanavond heerlijk thuis ‘uiteten’ met Café Willem! Originele, kwalitatief en leuke Tapasgerechten. Bestellen en ophalen verliep perfect. Mooi initiatief van Café Willem. Aanrader dit en voor herhaling vatbaar!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en gevariëerd! Alleen de aardappeltjes waren een beetje slap. Waarschijnlijk te lang gestaan? Bezorging was vriendelijk, perfect. Kwam zelfs 3 hoog naar boven rennen! Bedankt!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut geweldig!!!! Zó lekker gegeten!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het voordeel van thuis uit eten gaan is Dat je alle ruimte hebt Dat je zelf je muziek kan kiezen Dat je niet afgeleid wordt door gesprekken van anderen Dat het eten bijzonder lekker is, kortom voor herhaling vatbaar

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was mega lekkeeeer

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en super snelle levering. Voor herhaling vatbaar.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Vanwege allergie voor ui vooraf even gebeld en het advies gekregen het verrassingsmenu te kiezen, dan zou het in orde komen. En dat was ook zo, lekker thuis uit eten in deze gekke Corona tijden. Aanrader!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, heel gevarieerd en goed op tijd geleverd. Een aanrader!!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten, het was lekker, gevarieerd en goed warm met veel verschillende smaken. Knap dat de burgertjes en biefstukpuntjes nog medium waren! het enige minpuntje was de pulled duck (taai pannenkoekje, droog en niet bijzonder qua smaak) Bestelling was eenvoudig, en kwam keurig op tijd.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

#supportyourlocal

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten. Allen erg veel plastic verpakking.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden het 2 persoons Tappas menu besteld. Heel gevarieerd, smaakvol en meer dan genoeg voor twee personen. Gaan we zeker vaker doen.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, op afgesproken tijd bezorgd, tegen schappelijke prijs en zelfs rekening gehouden met glutenvrij dieet. Klasse Willem!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk, de surprise variant zonder vlees, feestelijk thuis met mooie tafel en goed glas wijn. We zeggen het voort! Verspreiden jullie folders in de buurt of is dit ouderwets, oa Tuindorp zitten veel potentiële klanten!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was netjes op de afgesproken tijd. Het eten was nog goed warm, lekker gemixte tapas en het verrassingsmenu was voldoende voor 3 personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was op de minuut nauwkeurig klaar bij het afhalen en erg lekker! De gerechtjes in het verrassingsmenu smaakten ook thuis (ivm corona) erg goed.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede service!!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We werden door een berichtje van Carlijn in een Groenekanse groepsapp geattendeerd op de mogelijkheid om eten te bestellen en af te halen. We waren onder de indruk van de kwaliteit van de tapas. Het was heerlijk en we hebben genoten.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder thuis uit eten. Mix van warme en koude tapas, het zag er fantastisch uit toen we alles in mooie schaaltjes hadden gedaan. Heel lekker gegeten.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke tapas en superlekkere brownie als toetje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Punctueel op tijd bezorgd! Heel smalijke gerechten. Om nog ns te doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Warme hapjes nog goed warm toen we thuis waren. Heerlijk gegeten! Zeker nog een keer:)

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten. Goeie afstemming van de gerechten en precies genoeg. Gaan we vaker doen.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als we onze ogen dicht deden waande we ons in restaurant Willem! Heerlijk gegeten, goede kwaliteit alles nog lekker warm. Het was weer fantastisch!,

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker tapas-menu met goede porties en goede prijs/kwaliteit verhouding! Hopelijk kunnen we snel weer langskomen...

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden het verrassingsmenu. We hebben ervan gesmuld. De prijs-kwaliteit verhouding en de bezorging waren top. Echt een aanrader.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden Vega besteld maar toch vlees gekregen. Kwaliteit was verder hartstikke goed en lekker. Was al de 2e keer dat we besteld hadden, echt een aanrader.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas combinatie!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!!!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en voldoende! wat weinig groenten

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond hebben we een heerlijk diner gehad. Keurig bezorgd door Willem. Meer dan genoeg te eten, veel variatie en goed van kwaliteit. Absolute aanrader. @ Willem bedankt hiervoor! We hebben genoten!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke koude en warme Tapas voor twee.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Lekkere verrassende tapasgerechtjes. Voor herhaling vatbaar!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk dat we nu ook thuis de heerlijke gerechtjes kunnen eten. Gaan we de komende weken zeker nog een keer doen.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden het verrassingsmenu voor 2 personen. De hoeveelheid was voldoende, de kwaliteit goed. Als je de eettafel inricht met kaarsen, rechauds en mooie wijnglazen, heb je een feestmaaltijd. Gaan we zeker herhalen.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima verzorgd. Keurig op de gevraagde tijd. En het was heerlijk.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Thx....wauw... wat was t heerlijk! Echt van alles wat , voor ‘elk genoeg voor wat wils’👍🏼💃🥂 De witte, door Willem huisgemaakte, sangria deed t er goed bij! Het was genoeg voor ons 6-en... 5 x gewone en 1 x vegetarisch voor Emma. Het dessert was verrukkelijk.. Een aanrader voor een avond gezellig, ontspannen en heerlijk eten thuis op restaurant-niveau van.... CAFE WILLEM.. uit Utrecht!! Chapeau🥂❣️👍🏼🎈💃

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Een advies: onze opmerking over geen vlees eten was niet overgekomen. Toen ik zag dat er vleesgerechten bijgevoegd waren werd de noodzaak om ook te weten wat er in de overige gerechtjes zat groot. vandaar dat ik even belde naar cafe Willem. Fijn dat er meteen werd aangenomen en ik vriendelijk en adequaat werd geïnformeerd. En helemaal aardig dat Jasper nog een extra nagerecht kwam brengen. Ik heb vrienden en familie in Utrecht getipt over de catering van jullie. Hopelijk levert dat nieuwe bestellingen op. Nog een vraag: zijn er speciale dagen dat jullie leveren buiten de grenzen van de stad Utrecht? Groet Toos

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs-kwaliteit verhouding. De eendpannenkoekjes en zalm waren heel lekker, de curry was qua smaak goed maar qua vulling wat minder (weinig gamba’s en precies dezelfde groenten als in de los bestelde gegrilde groenten). Erg vriendelijk personeel.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Allerlei tapas besteld, was allemaal even lekker! Met name de pulled duck was goed bevallen. En het afhalen in coronatijd verliep soepeltjes

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies op tijd bezorgd!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het, toch een soort uitje. Lekker en adequate bezorging. een echte verrassing dit menu.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Bedankt

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten , bezorging precies op tijd. Een aanrader!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!!! Mooi warm, en vers:)

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, maar wel heel erg kleine hoeveelheden! Wij hadden nog behoorlijke trek na afloop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heel lekker gegeten van het goed verzorgde verrassingsmenu, echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke borrelhapjes, uitgebreide borrel ook. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk uit eten, maar dan thuis. Kwaliteit was boven verwachting goed ondanks bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten én gedronken; café Willem bij ons thuis...wat fijn mensen, dat jullie dit zo doen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede qualiteit en dienst. Wel een beetje in de duure kant...

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op tijd bezorgd

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk thuis ‘uit’ gegeten. We misten alleen de gezelligheid van café Willem. Onze bestelling stond op de afgesproken tijd klaar, goed verpakt; alles was nog goed op temperatuur toen we thuiskwamen. Maar het belangrijkste: het eten smaakte net zo lekker als bij Willem. Bedankt dus voor dit goeie initiatief én alternatief. Absoluut voor herhaling vatbaar! Sterkte voor jullie in deze moeilijke tijd!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Tapasmenu voor 2 personen was heerlijk, vers gemaakt, goed warm en ruim voldoende. Uit eten in je eigen huis 😄. De cheese cake konden we niet meer op en nemen we de volgende dag bij de koffie. Ook heerlijk! We hadden wel wat moeite om te bepalen welk sausje bij welk gerecht hoorde. Misschien kun je dat op de bon printen? En zijn er wellicht wat milieuvriendelijke bakjes te gebruiken? Prima initiatief! Succes in deze heftige tijden.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Dezelfde kwaliteit en afwisseling, die we van Victor gewend zijn. Maar dan in talloze bakjes en met alle sausjes los erbij. Een aanrader!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Allemaal heel netjes verpakt en fijn dat de sauzen los waren meegeleverd. Alleen de manchego was anders dan we verwacht hadden, het was een zachte kaas die we hebben gekregen. We gaan zeker snel weer bij jullie bestellen!