Beoordelingen van Cafe Willem Utrecht

Recente recensies

5.0
Jolien
30 maart 2022

Heerlijk eten, zag er prachtig uit op tafel, lekker veelzijdig en heel sympathiek even met de fiets langsgebracht!

Karen
30 maart 2022

Het was weer super lekker!!!

Björn
8 februari 2022

Lekker eten en snel bezorgd!

Peter de Klerk
7 februari 2022
Willine Zijderveld
26 januari 2022

Heerlijk eten, grotere porties dan ik had verwacht en nog lekker warm. De blauwe taco's met kip waren heerlijk en de gegrilde groenten divers. Ook sneller bezorgd dan in de eerste instantie werd aangegeven. Echt een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Tom Orzechowski
24 januari 2022
Wilma
23 januari 2022

Weer smaakvol. Warm en koud in nette bakjes. Snelle bezorging met vooraf tijdsaanduiding, handig. Binnenkort hopelijk weer live in t restaurant of op t terras

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
21 januari 2022

Wow, echt zalig gegeten. Hoop snel weer bij jullie te eten. Dan hebben we ook de gezelligheid. Stay strong

Far
21 januari 2022

Het was weer heerlijk! Lekker verrast door de keuken. Altijd genieten als je bij Willem besteld :)

Boudewijn Joosen
16 januari 2022

Alles lekker, erg goed

tom Orzechowski
16 januari 2022
Henny
16 januari 2022

Weer heerlijk gegeten!

Hanneke vossen
16 januari 2022

Heerlijke tapas prima verpakt en warm Erg bedankt

Fischer
15 januari 2022
anoniem
15 januari 2022

Heerlijk eten, en tijdige bezorging. Super!

Lynde
15 januari 2022

Superlekkere gerechten! Jammer dat de bezorging ruim 3 kwartier later werd bezorgd, maar gelukkig nog steeds erg genoten van het eten.

ND
14 januari 2022

Bijzonder smaakvol. Binnen 30 minuten bezorgd.

Anoniem
13 januari 2022

Heerlijk eten en fijn dat er rekening werd gehouden met dieetwensen! Dankzij jullie had ik een feestelijk thuisdiner!

Marieke
11 januari 2022

Ik had tapas besteld voor 5 personen om mijn verjaardag te vieren. Het was echt heerlijk! Er was ruim voldoende! Zowel koude als warme gerechtjes. Veel variatie in groente, vlees en vis en spannende smaakcombinaties. Het zijn niet persé alleen maar Spaanse tapas, ook met oosters tintje. We hebben echt gesmuld!! De bezorging was ook ruim op tijd. Dankjullie wel voor het lekkere eten en voor het spetterende vuurwerk, heel attent. Ik ga het zeker aanraden aan mensen om ook bij jullie te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Machteld
9 januari 2022

Perfect op tijd! Super lekker gegeten! Curry en de iberica stoof waren echt fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline D
9 januari 2022

Echt heerlijke tapas! Vooral de eend en chorizokroketjes.

-
8 januari 2022

De eerste keer was het niet helemaal goed gegaan, maar dat is super opgelost! De Vegetarische rissoto was super lekker!

Peter
8 januari 2022

Heerlijke gerechten, altijd nieuwe gerechten o op de kaart en altijd heerlijk

Arne
7 januari 2022

Ik had aangegeven dat ik geen kaasgerecht wilde hebben en daar werd keurig aan voldaan. Eten was prima. Bezorging was stipt op tijd.

Henny
7 januari 2022

Wederom heel erg goed. We bestelden dit keer losse gerechten, allemaal erg lekker met een eigen smaak. De inktvis had een goede bite en de eend in pannenkoekjes blijft heerlijk. Gevarieerde gegrilde groenten en Caesar salade op z’n Spaans maakten het compleet! Heerlijk gegeten.

Leonie
6 januari 2022

Heerlijk eten, op tijd geleverd, meer dan voldoende en nog goed warm. Een aanrader!

Faasse
31 december 2021

luxe menu besteld voor 6 personen. Absoluut onvoldoende. Net genoeg voor 5. Toetjes brownie, cheesecake, panacotta niet lekker.De rest was oké maar niet spectaculair.

Donkers
29 december 2021

Wij hebben tapas opgehaald (lockdown). Alles zat netjes verpakt, was goed warm en bovenal zeer smakelijk!

Lant
23 december 2021

Het was heerlijk genieten met deze verrassingsbox! Talloze lekkere kleine tapas hapjes die niet standaard zijn. Verrukkelijk! Tevens een snelle en zeer vriendelijke bezorging. Fijn dat we op deze manier thuis lekker hebben kunnen borrelen. Bedankt Café Willem!

Albertus ten Hertog
21 december 2021

Was erg lekker!

Karen
21 december 2021
Inge
20 december 2021

Altijd lekker en snel bezorgd!

Amke
19 december 2021

Goed rekening gehouden met zwangerschap (behalve de chorizo). De spareribs blijven een alltime favourite!

Annie
15 december 2021
Michiel
13 december 2021

Wat een heerlijke en verrassende gerechtjes! Top!

Elly de Vries
13 december 2021

12 December at ik voor de eerste keer de tapas van Café Willem. Oei! Dát ga ik nog eens doen! Ieder gerechtje op zich was een genot, een verrassing qua samenstelling van smaken en leidde tot een mmm en ooohh van mijn tafelgenote en mij. Complimenten voor de koks!

Kaylin
10 december 2021

Erg lekker! Wij zullen vaker bestellen

Frans
9 december 2021

Perfect

Carlijn
6 december 2021

Top! Heerlijk gegeten en snel (en warm) gebracht!

Teatske de Jong
5 december 2021

Veel te veel, maar ja ook zoveel te lekkere extra's besteld! En sorry maar volgende x graag zonder de makreel, had ik aan moeten geven, die vinden we hier allemaal niet lekker (omdat makreel sowieso zo heftig is vooral)

Reactie van Cafe Willem

Leuk om te lezen, dank! En geen enkel probleem: kan je in de opmerkingen erbij zetten. De salade blijft denk ik wel in het standaardmenu, want we hebben ook veel fans:)

eszter
5 december 2021

Weer heel lekker, bezorging precies op tijd en hele mooie opmaak van de gerechten

Anoniem
4 december 2021
Hanna
4 december 2021

Heerlijk gegeten, netjes verpakt!

Annette
3 december 2021

Het was echt overheerlijk!!

Stephan
3 december 2021

Lekkere tapas, goede service Wel relatief veel aardappel (in 2 gerechten)

Maaike
3 december 2021

Altijd feest om bij Willem te eten. Afhalen of bezorging is ook feest.

Hans
3 december 2021

Altijd goed en lekker!

Frans
2 december 2021

Helaas weer een soort van lockdown. Gelukkig is er dan de service van Willem. Een rots in de branding. Heerlijk en betrouwbaar.

Frederiek
28 november 2021
Menken
27 november 2021

Heel lekker gegeten en bezorging precies op tijd, top!

Henny
27 november 2021

Het verrassingsmenu is altijd goed!

Pieter
25 november 2021

Heerlijk! Huisgemaakte kroketjes waren verrukkelijk!

joris
20 november 2021
Katy
19 november 2021

Lekker en verzorgd!

Saar
19 november 2021

Altijd heerlijk! Top tent :-)

Marieke Tukker
17 juni 2021

Het was weer erg lekker. Wel vond ik de hoeveelheid beduidend minder dan de vorige keer. We hadden een verrassingsmenu voor 2 personen plus 1 extra persoon besteld. De hoeveelheid was eigenlijk voor 2 personen. Als je een hapje door 3 deelde had iedereen net een klein eetlepeltje. De smaak was weer prima. Toen we de bestelling af kwamen halen, bleek de bestelling niet goed doorgekomen te zijn, maar dit werd keurig opgelost door het wat later thuis te bezorgen.

Willem Olij
31 mei 2021

Heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corine
24 mei 2021

Super snel bezorgd en lekkere tapas!

Fleur
21 mei 2021

Voelt alsof je even spanje binnenstapt!

Kayleigh
18 mei 2021

Het komt altijd sneller dan verwacht, en elke keer verras ik me weer over hoe goed het eten is. De kip was mals, de vis was verrukkelijk, de patatas bravas geweldig. Een verrassingsmenu bij Willem is geen verrassing; alles is namelijk heerlijk!

Tanja
11 mei 2021

Lekker en precies goede hoeveelheid tapas. Bezorging kwam op de minuut gelijk met de geschatte tijd, nog nooit zo goed meegemaakt met thuisbezorging

Emma
10 mei 2021

Lekker gegeten en fijne service

Jasper
10 mei 2021

Uitstekende kwaliteit eten. Leuk verpakt en goede variatie qua gerechten (wij hadden het verrassingsmenu).

dries
9 mei 2021

We hebben gesmuld.

Frederique Janssen
9 mei 2021

Was weer genieten! Alleen de chorizo worstjes met munt vielen niet in de smaak en de porties mogen soms wat groter. Maar zeker weer voor herhaling vatbaar!

Wilco
8 mei 2021

Sinds de kaart vooral kleine tapas gerechten bevat klopt het bij Willem. De kwaliteit is goed, de ‘afhaal’ staat op tijd klaar. En Willem blijft in Corona-tijd actief met steeds wat nieuws.

Thies
6 mei 2021

Heerlijk gegeten en alles was keurig ingepakt en nog lekker warm bij aankomst thuis! Een echte aanrader!

Mirjam
4 mei 2021

We hadden een verrassingsmenu voor 4 personen besteld en de menukaart werd die dag net vernieuwd, zodat we vooraf geen idee hadden waaruit er gekozen kon worden. Alles wat we kregen was heerlijk, maar we konden ook achteraf niet terugvinden op de kaart wat het allemaal was. Het zou fijn zijn als er labeltjes bij de gerechtjes zouden zitten, zodat je weet wat je eet.

Rik Hoogendam
3 mei 2021

Ik wil jullie een groot compliment maken. Ik ben met mijn vrouw een week in het ziekenhuis geweest omdat onze dochter te vroeg werd geboren. Een spannende tijd. We hebben na een paar dagen thuis tapas voor 2 bij jullie gehaald.. Echt geweldig. We voelden echt even een momentje van genieten, ontspanning, vakantie bijna. Ik had bij langslopen al een vermoeden dat er een Spaanse chef bij jullie werkte, maar nu weet ik het zeker haha. Wij komen zeker terug en zullen ook rond vertellen dat jullie the real deal zijn! 😉

Jeanine
27 april 2021
Lens
27 april 2021

Heerlijk tapas gegeten. We waren erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarie henfling
27 april 2021

Het was heerlijk, vooral de risotto en spareribs!

Marije
26 april 2021

Het eten is altijd prima verzorgd en ook keurig opbruis bezorgd!! We hebben weer heerlijk gegeten. Goede kwaliteit en erg lekker!!

Ad
26 april 2021

Net als altijd weer heerlijk!

Arne
21 april 2021

We hebben heel lekker gegeten. Mooie combo van vertrouwde en verassende smaken in het tapasmenu.

Karina
20 april 2021

Verschillende tapas gegeten en was heerlijk en snel bezorgd. Een aanrader!

Barbara
18 april 2021

De gerechtjes van het verrassingsmenu waren lekker, maar ik vond de hoeveelheid voor 3 personen wat weinig. Ik denk dat ik betaald heb voor 3 personen maar voor 2 personen heb meegekregen.

Eszter
18 april 2021

Heerlijk, zorgvuldig bereid, echt een aanrader!

Joep
14 april 2021

Verassingstapas voor 2 personen besteld. Heerlijk!

Karen
12 april 2021

Het verassingsmenu was super lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miriam Stutz
11 april 2021

Het was heerlijk!

Yoram
5 april 2021

Binnen 35 minuten in huis, het eten was super! Voor Nederlandse tapas erg verrassend. Thanks!

Femke Gerritsma
4 april 2021

Heerlijke tapas. Koud en warm. En best veel! Met ook nog eens extra pinchos.

Jiska
27 maart 2021

Het was weer zoooo goed! Alles wat jullie maken is heerlijk!

Joran Veldkamp
26 maart 2021

Genoten van de heerlijke tapas

Olyhoek
23 maart 2021

Super lekker eten in gezellige kartonnen bakjes. Goede vriendelijk service, op het afgesproken tijdstip. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Jasper
22 maart 2021

Verrassingstapa's waren uitstekend! Stond netjes klaar op het afhaaltijdstip. Lekker en ruim voldoende. Gaan we meer doen!

Peter Verhaak
21 maart 2021

Verrassend veelzijdig. Met name de mini inktvisjes en de patatas bravas waren overheerlijk

Frans
21 maart 2021

Het was weer uitstekend. Leuk dat er wat andere gerechten waren. De bloemkool en de spelt risotto waren heerlijk.

Janet
19 maart 2021
Marcel
19 maart 2021

heerlijk

Albertus ten Hertog
19 maart 2021

Erg lekkere tapas, met een eigen twist (niet de standaard albondigas etc.).

Marije
15 maart 2021

Elke keer weer heerlijk eten en altijd super op tijd

Tom Jansen
14 maart 2021

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eline
14 maart 2021

De picanha was dunner en verder gegaard dan we verwacht hadden. Dat zouden we niet nogmaals bestellen. De rest was wel weer heel lekker! (in het bijzonder de revuelto, patatas bravas en gemsalade)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niklaas Hoekstra
13 maart 2021

Alles was erg lekker, maar de Baskische cheesecake was de grootste verrassing. Heerlijk!

Frank
13 maart 2021

Was heerlijk maar het waren wel heel veel gebakken pepertjes/paprika's. Verder eten altijd goed maar denk wel dat ik volgende keer los bestel ipv verrassingsmenu. Wel genoten. Spareribs aanrader.

Marjolein
13 maart 2021

Vind het jammer dat er bij een verrassingsmenu geen enkele beschrijving staat of desnoods een stickertje op het bakje met wat erin zit. Zo is thuis uit eten echt een slap aftreksel van uit eten... Kleine moeite en echt veel ‘vriendelijker’.

Fred
9 maart 2021

Het was weer prima en de bezorging was perfect en ook precies op tijd

Niek
8 maart 2021

Heerlijk eten! Lekkere diverse en verschillende smaken. De kleine quesadillas waren wat taai alleen. Voor de rest echt top. En vriendelijk personeel ;) Keep it up

Hanna
7 maart 2021

Top!! Hele leuke nieuwe gerechten echt ontzettend lekker!!

P.H. de Jong
5 maart 2021

Zowel kwaliteit, als keuze van de gerechten/ kwantiteit vond ik verrassend en dik in orde Begreep van m’n tafelgenoot dat er een charmante ‘dame’ bij ons bezorgde, en precies op tijd, warm en koud 👍!

FvdGraaf
1 maart 2021

Allemaal prima gerechtjes, voldoende grote porties en verschillende smaken.

Maarten
26 februari 2021
Carleen
26 februari 2021

Heerlijk lekker een super vrijdagavond borrel en eten

Emma
25 februari 2021

Super lekker eten, was voor ons 4 ook precies genoeg! Enige opmerking is dat het fijn was geweest als er een beschrijving bijzat met wat er in de schaaltjes zat, nu was het soms gokken. Maar ondanks dat, heerlijk gegeten!

Anoniem
24 februari 2021

Top service, lekker gegeten en keurig op tijd bezorgd

Spierings
23 februari 2021

Heerlijke tapas, zeker een aanrader!

Willem
20 februari 2021

Heerlijke gerechten!!

Liesbeth
20 februari 2021

Tip: een kleine beschrijven van wát de producten zijn (we hadden een verrassingsmenu) en welke saus bij welk gerecht hoort had ik handig gevonden.

Pontier
16 februari 2021

Heerlijk gegeten, alles prima verzorgd

Jurjen
15 februari 2021

Heerlijke tapas gerechtjes en hele vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
15 februari 2021
Christiaan
14 februari 2021

Wij hadden een tapas deluxe menu besteld. De porties waren vrij karig voor twee personen. Daarnaast hadden we van een 'Feestelijk Tapas' menu wel wat uniekere gerechten verwacht, i.p.v. bijvoorbeeld twee schaaltjes aardappels en een simpele tonijnsalade. Het viel ook tegen dat het eten bijna afgekoeld was toen we het hadden opgediend. De smaken waren overigens wel goed.

Ruud
13 februari 2021

De duck was fantastisch

Ftans
8 februari 2021

Het was weer heerlijk!

Marije
8 februari 2021

Bezorging was heel snel en de gerechten gevarieerd en lekker. We hebben weer genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renée
6 februari 2021

Bezorging precies op tijd. Lekker gegeten van het verrassingsmenu. Was ruim voldoende voor het aantal personen, we kunnen er morgen zelfs nog van lunchen. Bedankt Willem!

Bren
5 februari 2021

Het was erg lekker, vol smaak en gevarieerd. Het was top! We komen zeker nog een keer afhalen.

Martin
4 februari 2021

Lekker en snel bezorgd, gewoon goed eten

Maartje
31 januari 2021

Blij verrast met deze vondst! Alles vers bereid. Vooral de spareribs zijn een echte aanrader, heerlijk mals en hoog op smaak. . Ook heel vlot bezorgd. Topervaring!

Natasja
30 januari 2021

Erg goed!

Hanna
30 januari 2021

Top!!

Tamara Baarslag
30 januari 2021

Het was weer HEERLIJK! Genoeg, gevarieerd, goede temperatuur en snelle bezorging. Echt een aanrader en ik blijf bestellen :) Thanks!

Douwe
29 januari 2021

Fantastisch! Voelt in deze tijd toch als een avondje uit. Heerlijk gegeten. Dankjewel!

Marinka
29 januari 2021

Heerlijk eten! Het verrassingsmenu is een klein feestje op je tafel, zeker met die fles sangria erbij.

Oscar
28 januari 2021

Last minute besloten om een uur voor aanvang van de avondklok wat eten te bestellen bij Willem. Binnen 20 minuten konden we het ophalen, thuis nog even een tikkie in de oven gegeven en vervolgens: Heerlijk genoten!! Kortom: Een Restaurant-waardig diner voor thuis!

Lindam
27 januari 2021

Het was weer heerlijk! Perfect gegaarde ribbetjes. Heerlijke salade. Altijd op tijd! Veel dank voor jullie lekkere happen in deze tijden. We missen jullie en zodra het kan stappen we weer binnen.

Marije
24 januari 2021

Het was heerlijk! Mooie porties.

Hans van Rooij
24 januari 2021

Goed verzorgd, goed eten!

Marjolein
24 januari 2021

Deze keer losse tapa’s besteld ipv het verrassingsmenu. De Gem salad was echter een teleurstelling. De sla was niet vers, de amandelen ontbraken volledig, en de hoeveelheid manchego stelde niet veel voor. En 7,50 is echt teveel geld voor een beetje sla. De andere vijf tapas waren overigens weer prima!

Frans Brom
23 januari 2021

Perfect.

Vivian
23 januari 2021

Onwijs lekker gegeten, snel en charmant bezorgd! Daan blijft een heerlijk hapje, totaal representatief voor de hapjes van Willem!

Daan
23 januari 2021
Liz
22 januari 2021
Hanneke van Rijswijk
22 januari 2021

Heerlijk, patatas bravas goed knapperig!! Knap bij een thuispakket

Folkert
17 januari 2021

Eten was goed. Had voor 3 personen besteld. Helft van gerechten was voor 2 personen. Leverde kut situatie op met de ene persoon ie we uitgenodigd hadden.

Anita
17 januari 2021

Heerlijk gegeten!

Eszter en Mark
17 januari 2021

Heel lekker

Joris
15 januari 2021

Was super!

Eline
14 januari 2021

Verrassingsbox was wederpm erg lekker en ook goed dat er bij verpakkingen aan het milieu wordt gedacht. Variatie zou wat groter mogen, andere box was alweer even geleden maar toch bijna dezelfde inhoud. Goede service en ruim voldoende voor 2 personen.

Teun
13 januari 2021

Was heerlijk!

Merel
13 januari 2021
Carla
11 januari 2021

Het was heerlijk; we hebben genoten van allerlei lekkere, voor ons nieuwe gerechten.

Laurens
11 januari 2021

Was weer heerlijk! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
10 januari 2021
Leon
10 januari 2021

Was heerlijk

Roline
9 januari 2021

Was weer super!!

Marianne Loeters
8 januari 2021

Lekker verrassingsmenu! Mooie variatie van tapas. Tip: in de prei zat helaas nog zand; volgende keer graag beter wassen. Dat is het enige minpuntje! Rest was perfect!

Hans
8 januari 2021

Was weer heerlijk! Als altijd weer lekkere nieuwe verrassingen. Maar Willem, die knoflook in de curry!!! Die mag iets langer meegebakken, dan proef je m niet de hele avond. Verder perfect! Hou vol en graag tot snel weer in jullie fijne zaak.

Frans
6 januari 2021

Heerlijk gegeten. Alles was klaar op de afgesproken tijd. We kijken er naar uit weer in het restaurant te eten, maar tot die tijd gaan we dit nog wel herhalen.

Martijn
4 januari 2021

Goed eten, prima hoeveelheden, warm op tafel, perfect op tijd bezorgd. Wat mij betreft een bezorgtopper.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
3 januari 2020
Eva
30 december 2020

Bijzonder lekker gegeten! We hebben het 2 persoons verrassingsmenu besteld. Het stond keurig klaar op het afgesproken tijdstip. Al in al dus super positief over cafe Willem.

Joris
29 december 2020

Heerlijk!!

Frank
22 december 2020

Heerlijke betaalbare tapas. Aanrader

Carla
21 december 2020

Het was erg lekker, we hebben genoten. Fijn dat er meer groente is. Bedankt

Sara
21 december 2020

Wat aan de late kant, maar goed gemaakt met heerlijke extra :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
20 december 2020
Leon
20 december 2020

Was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brigitte
17 december 2020

TOPPERS!!! Met jullie is een verrassing ook echt een feestje!! Super leuk! Lekker en top geregeld!

D. Plonissen
15 december 2020

Heerlijke hapjes, goed verzorgd! met dank, Denise Plönissen

Astrid
13 december 2020

De tapas waren heerlijk. Precies op de afgesproken tijd bezorgd. Je zet alles op tafel en smullen maar. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rosalie
12 december 2020

Super lekker eten, van alles wat en ook meer dan genoeg. Echt een aanrader!!

Laura
11 december 2020

Heel smaakvol en gevarieerd. Precies op tijd geleverd.

Rinda
10 december 2020

Heerlijke tapas, meer dan genoeg voor 4 personen!

Vivian
9 december 2020

Man wat was ik hier aantoe! Echt het gevoel dat ik een tafeltje vol had besteld bij Wilem, alles zag er onwijs netjes uit, rook fantastisch en smaakte echt heerlijk! De sangria is echt een aandrader! Maakt de Spaanse tapassfeer helemaal af! Met de vriendelijke bezorging van de eigenaar al met al dik 5 sterren!

Jose
5 december 2020

Heeeerlijk gegeten!

Joris
5 december 2020

Was weer top. We hadden een bakje eten te weinig meegekregen, en dit werd echt super opgepakt en opgelost! Complimenten.

Ferry
5 december 2020

Wederom heerlijk getafeld met het tapas verrassingsmenu van de chef.

yvonne
5 december 2020

Heerlijke en gevarieerde tapas, ruime hoeveelheid, heerlijke sangria. Echt een feestelijk menu. Doen!

Bart
4 december 2020

Topzaak en topeten en bezorging!

Willem Olij
29 november 2020

Die toetjes !!!🤗

Inge
29 november 2020

Heerlijk gegeten, complimenten! We waren blij verrast.

Dino en Kris
28 november 2020

Was erg lekker. Wij wonen wat verder weg waardoor het war langer duurder om te bezorgen maar we werden gebeld hierover. Het eten was warm toen het aankwam! Het eten was meer dan genoeg voor twee personen en was divers, erg goed.

Albert
28 november 2020

Prima verrasings tapa + soeo voor 2 ,goede ingredienten. Kipkluifjes,makreel,zalm,manchego etc ruim voldoende. Alleen het zoutgehalte kan met 50 % omlaag zowel voor het retaurant als de klant.

Sytske
28 november 2020

In plaats van de bestelde vegetarische mini-lasagne, zat er twee keer een Empanada de Atun in de bestelling. Slordig. De Empanada de Atun was ook nog eens niet heel erg lekker: droog en teveel deeg. De rest was overigens wel lekker.

Bredewoud
27 november 2020

Eerste keer maar heerlijk gegeten

Paul
26 november 2020

Top!

Sanne
25 november 2020

Het eten was erg vlak. Ook was niet duidelijk of t eten nog opgewarmd moest worden of afgekoeld bezorgd werd. Jammer, voorgaande keren was t veel lekkerder.

Dana van der Veen
23 november 2020

Jullie hebben weer heerlijk gekookt!! Ik ben dol op de patatas bravas en de gewokte groenten! Sinds vanavond een nieuwe favoriet: makreelsalade! Keep up the good work!

Anoniem
22 november 2020

Heerlijk gegeten en super op tijd afgeleverd!

Pien Eggermont
20 november 2020

Super lekkere tapas en hele snelle bezorging!

Peter
20 november 2020

Perfect verrassingsmenu met een pittige en mediterrane touch. Meer dan we opkunnen en meer waard dan je betaalt

Albert
18 november 2020

Snel en vlug bezorgd het was nog heerlijk warm en smakelijk

Riny Brom
15 november 2020

👍👍👍 en....erg lekker

Malin
14 november 2020
Maaike
14 november 2020

Heerlijk eten in mooie ronde kartonnen bakjes die je gezellig op tafel kan zetten.

Henk
14 november 2020

Veel dingen lekker. Kip niet zo okay. Daar moet je iets op verzinnen. Al met al hartstikke leuk en lekker

Janet van den Brink
14 november 2020

Platau Mixto, vonden wij erg weinig, Hadden dit voor onze dochter en vriendin besteld. Voor onze zoon en vriendin in Enschede net Zoiets besteld was zoveel meer. We hadden iets om mee te vergelijken zeg maar. Bitterballen waren erg lekker.

Anita
14 november 2020

Al een aantal keer heerlijk eten gekregen maar gisteren viel tegen. De kippenpootjes waren nauwelijks gaar. De patatas bravas waren heel flauw, niet zoals we het gewend zijn. De gegrilde groenten waren erg zout en de courgettes waren niet gaar. De sausjes waren ook vrij flauw. Zo niet wat we gewend zijn van Willem.

marthan migchelsen
14 november 2020

lekker , gevarieerd , zeker voldoende ik zit een beetje met het vele afval wat we hiermee veroorzaken, ik zou graag (het liefst) van te voren lege eetbakjes inleveren en die later gevuld terug krijgen

Tessa
13 november 2020

Het eten was heerlijk, super goed geregeld met bezorgen

Henny
12 november 2020
EdV
12 november 2020

Verrassingsmenus Precies op tijd en heerlijke gerechten.

leo bedaux
10 november 2020

het was weer prima, thuis uit eten gaan heeft ook zijn charme!

Eva
10 november 2020

Heerlijke gerechten, mooie combinatie van gerechten.

Riny Brom
8 november 2020

We hebben heel lekker gegeten maar....bij de zalm was er geen flatbread bij, bij de patatas mistten we de sausjes en de kip had niet de verwachtte ananassalsa maar iets van rode kool dat ook heel lekker was maar toch. Daarnaast was de kip niet warm. Ook was de kip niet heel warm

Folkert
8 november 2020
Lisanne
8 november 2020

uitgebreid deluxe verrassingsmenu! De cava miste bij de bestelling maar werd binnen 10 min nageleverd. Top service! Heerlijk gegeten!

Anja Honings
8 november 2020
Alex
8 november 2020

Alle gerechtjes zoals altijd weer heel lekker, origineel van smaak en uitstekend bereid. Het was weer genieten.

Jet
6 november 2020

Meer dan heerlijke tapa’s, lekker warm en mooi op tijd bezorgd. Besliste aanrader!

Jacqueline
2 november 2020

Lekker verrassingsmenu met gevarieerd aanbod. Vooral de vis was heerlijk. Doen we snel weer. Ook fijn dat je kort van tevoren kunt bestellen.

Annemarie henfling
2 november 2020

Het was fijn dat de maaltijd op de afgesproken tijd klaar was. Erg lekkere gerechten, erg gevarieerd. Voor herhaling vatbaar. Succes en sterkte in deze moeolijke tijd.

Joris
2 november 2020

Was echt geweldig!

Rosa
2 november 2020

Super lekker weer! Alleen de Solomillo de Vaca was koud. Geen idee of dat zo hoort haha. Het smaakte goed, alleen het koude was een beetje apart.

Karin
2 november 2020

Heerlijk gegeten van het tapas menu.

vdGraaf
2 november 2020

Prima

Henk
1 november 2020

Willem bereidt mooi eten voor thuis. Met gezin tapas besteld. Was heerlijk. Willem bracht bitterballen na, want die had ik vergeten bij het ophalen. Top service.

Claire
1 november 2020

Heerlijk gegeten !

Mariël
1 november 2020

Het eten was heerlijk! We hadden het deluxe menu voor 4 personen gekozen en voor de prijs krijg je erg veel. Ook de sangria was erg lekker. Een absolute aanrader, wellicht ga ik nog eens bestellen, een erg lekkere vervanging van een avondje uiteten.

Amke
1 november 2020

Heerlijk (wederom) genoten van het tapas-verrassingsmenu! Hadden ernaast de brownie als dessert die ook echt een aanrader is.

Bea van den Bosch
1 november 2020

Prima tapas, ruime hoeveelheid, top bezorging.... prijs:kwaliteit helemaal goed.

Jeroen
31 oktober 2020
Guido
31 oktober 2020

Helemaal goed

Nikki
31 oktober 2020

De verrassingsbox besteld. Verschillende kleine gerechtjes. Heel lekker en meer dan genoeg.

Marianne Kemps
31 oktober 2020

Weer thuis gedineerd met diner van Willem. We konden weer uit andere gerechten kiezen en, zoals we gewend zijn, hebben we heerlijk gegeten. De diamanthaas heerlijk sappig en mals, de patates bravas perfect en precies goed en ook alle andere gerechtjes fijn van smaak. Ookheel belangrijk: alles stond op tijd klaar en was goed op temperatuur. Kortom: het is natuurlijk veel fijner gezellig aan te schuiven bij Willem en daar verwend te worden, maar zolang de Coronabeperkingen gelden zullen we zeker vaker bij Willem een afhaalmaaltijd bestellen. Aanrader voor een ieder die het weekend lekker wil inluiden.

Alex
30 oktober 2020
Lennart Morselt
30 oktober 2020

Super lekker! Lekker uiteten maar dan thuis! Zeker doen.

Dorette
29 oktober 2020

We hebben echt top gegeten! . Bij Willem kun je van alles bestellen, we hebben echt genoten van de verse groenten en het heerlijke rundvlees gerecht met paddenstoelen. Ook de makreel salade is echt een aanrader👍.

Jasper
27 oktober 2020

Heerlijk eten, snel bereid. Goed gedaan toppers!

Kaatje
27 oktober 2020
Tamara
27 oktober 2020

Het was weer heerlijk! En ontzettend snel bezorgd. Topper!

Ana
26 oktober 2020

Absolutely recomendable! Me and my friends enjoyed it so so much! Food was amazing, the cooks did a great job. Also the customer service was fantastic and they took very good care of the food allergies. So as I said, I won´t doubt to recommend it around and we will repeat soon too! Good job guys! :)

Jord
26 oktober 2020

Wij komen uit de buurt en sinds enige tijd willen wij al bij Cafe Willem bestellen. Het spijt me dit te zeggen, maar voor een tapas-menu had ik iets anders verwacht. Een bakje bloemkool met aubergine, nare smaak in de ribs en veel bakjes kruidenboter maakte onze tapas-deluxe-avond niet compleet. De tonijnsalade met appel was daarentegen wel lekker. Ook de vergeten sangria werd na enkele minuten gewoon thuis geleverd. Dus met de service is niets mis! Stiekem hoop ik dat er binnenkort de paella weer in the picture komt. Dan trek ik liever mijn eigen schort aan.

Hans
26 oktober 2020

Heerlijk dat we kunnen blijven genieten van al dat lekkers!

Pieter
25 oktober 2020

Heerlijk gegeten!

Jacob
25 oktober 2020

Weer heerlijk gegeten

Carina
24 oktober 2020

De bezorger was vriendelijk en vrolijk en het eten super. Heerlijk gegeten!

Nanne wilders
23 oktober 2020

Te weinig groente. Teveel afval/verpakking. Kip en zalm iets te vlak van smaak. Variatie prima.

Eline
22 oktober 2020

Lekker verrassingsplateau, goede variatie. Vooral de zalm viel erg in de smaak. We waren iets minder enthousiast over de saus bij de patatas Bravas en de kaas was ietwat eentonig. Goede service en prijs kwaliteit verhouding

Nikky
20 oktober 2020

Heerlijk gegeten met het 2pers tapas-afhaalmenu. Was echt veel, en leuk om zo verrast te worden. Bedankt!

Annet Olyhoek
18 oktober 2020

De combi, zalm en kip en varkensvlees is niet goed bevallen. Misschien beter om te kunnenkiezen tussen rundvlees en vis of rundvlees en kip of kip en vis etc. We hadden voor 4 personen drie bakjes met makreel salade, daar hadden we liever een tomaat/olijf/ kaas salade bij gehad. En iets van een groenten pasteitje erbij.

Marije
18 oktober 2020

Het tapas verrassingsmenu was een aangename verrassing met veel variatie en smakelijke gerechtjes die je makkelijk nog even zelf kon opwarmen in de aluminium bakjes. Prima prijs-kwaliteit verhouding

WA van Oranje
17 oktober 2020

Doet eer aan mijn voorvaderen. Spaans met Neerlands trots.

Annette
17 oktober 2020
Henk Hop
17 oktober 2020

heerlijk!!

Maaike Ehren
17 oktober 2020

Lekker gevarieerd eten. Feestje!

Linda
17 oktober 2020

We hebben gesmuld van het 2persoons verrassingsmenu. De extra bestelde makreelsalade was superlekker. Lekker lang getafeld. Afhalen prima; we hebben de afhaaltijd zelf last minute veranderd, was geen probleem.

Fred Weerman
16 oktober 2020

Klasse, hoor: zo snel over op zo’n geoliede afhaal/bezorgingsservice. En uitstekende en verrassende tapas, as ever.

Doris
16 oktober 2020
Hanna
16 oktober 2020

snel en lekker!

Carlien
15 oktober 2020

De spareribs en gegrilde groenten zijn top!

Niels
21 juni 2020

Heerlijke tapas. De sangria is een aanrader!

Robin
16 juni 2020

Super leuk, hele andere gerechten in het verrassingsmenu. En echt lekker

Ruurd
12 juni 2020

Het eten was weer heerlijk. En 30 minuten na het bestellen al bezorgd!

Carina
8 juni 2020
Jan
7 juni 2020

Heerlijk gegeten

Nicole
5 juni 2020

We vonden het erg lekker, en zeker genoeg. We waren met 4, 2 eten er geen vis dus hadden bij de warme hapjes alleen de ribbetjes als vlees/vis. Voor de andere 2 was dit natuurlijk geen probleem(lees meer eten). Top service!

Ellen
2 juni 2020

Heerlijk gegeten. Verrassingsmenu was echt een verassing. Gaan we vaker doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adrie
2 juni 2020

Heerlijk eten en keurig op tijd geleverd.

Anneke de Leeuw
1 juni 2020
Niels
1 juni 2020

Zeer smaakvol gerecht. Een mooie combinatie van koude en warme gerechten die een perfecte mix zijn voor een gezellig diner! De service is eveneens ook perfect. Zeer behulpzame en attente bediening.

Henny
29 mei 2020
Kirsten
29 mei 2020

Alles was heerlijk!

Eline
29 mei 2020

Steeds wisselende kaart met lekkere gerechtjes!

Julia
28 mei 2020

Alles wat we hadden was lekker! En goede service, lekker dichtbij, top!

J. van de Putte
28 mei 2020

Heel lekker gegeten, zeer gevarieerd. Bestellen online is zeer gemakkelijk. Hoeveelheid was prima, alleen voor 4 pubers is wat brood erbij aan te raden.

Leo
26 mei 2020

In 1 woord: geweldig! De carpaccio, de gegrilde groente. En de biefstuk reepjes helemaal. En lekker snel - binnen 20 min. - bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
25 mei 2020

Helaas vonden wij het eten niet lekker. Wel goede ingrediënten maar geen Spaanse smaken. Jammer!

Henny
24 mei 2020

Wij hadden een verrassingsmenu voor 4 personen. Dat was heerlijk. Divers en erg goed. De witte sangria combineerde er goed bij. We gaan dit zeker nog een keer doen.

Daphne
22 mei 2020

Het tapas verrassingsmenu was erg lekker, gevarieerd en meer dan genoeg. Aanrader!

Majorie van der Cingel
22 mei 2020

De bestelling betrof Paella. De aanlevering was verzorgd en volledig. Lekkere aioli, tortilla en sangria. De paella vonden wij iets aan de zoute kant en nog belangrijker: er zat in de 2 porties nogal een ongelijke verdeling van garnaal, kip en inktvis. 1 in portie zat slechts 1 kippenpootje en geen garnaal, nauwelijks inktvis, in de andere portie 3 kippenpoten en 1 garnaal, iets meer stukjes inktvis. Gelukkig wilden wij elkaar wat toeschuiven. Advies is dus om de volgende keer bij opscheppen erop te letten dat elke portie iets van alle toevoegingen heeft. Succes met de activiteiten, want het initiatief was leuk en het stond ook gezellig op straat, zo'n kok aan de paella.

Karin
22 mei 2020

Heerlijk met zn vijven tapas verrassingsmenu gegeten 'bij' Cafe Willem. Echt een aanrader. De bestelling werd prima op de aangegeven tijd afgeleverd (niet via thuisbezorgd, maar door direct op de site van cafe willem te bestellen)

Inge
21 mei 2020

Prima toptijd . En zeer vriendelijk

Casper
20 mei 2020

Was heerlijk!

Christien
20 mei 2020

Heerlijk gegeten, echt een diner aan huis! Bezorging was stipt, zelfs nog iets eerder dan de afgesproken tijd. Klasse!

Ferry
20 mei 2020

Wij hebben genoten van het tapas verrassingsmenu voor vier personen. Heerlijk tapas, zowel warm als koud. Met 5 personen van gegeten. Een echte aanrader! Omdat ik iets langer moest wachten bij het ophalen kregen we gratis extra broodjes. Erg attent.

Leidi
19 mei 2020

Tonijnsalade was meer aardappelsalade en was droog. De empanada scoort ook niet hoog, maar alle warme hapjes waren heerlijk. Mals vlees met lekkere sausjes en fijne porties. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene
19 mei 2020

Heerlijke en veel gevarieerde hapjes! Fantastische maaltijd!

stella
18 mei 2020

bezorging nvt, we hebben het zelf opgehaald. Het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elisabeth
18 mei 2020

Heerlijk tapas verrassingsmenu! We hebben we goed van gegeten.

Hilco Witteveen
17 mei 2020

Was top vooral de biefstukpuntjes. Koude/warme tapas in ander tasje. Dus de warme tapas thuis de oven in en tijd zat voor de koude tapas. Tip: op welke temperatuur kun je de warme tapas het beste warmhouden ?

Reactie van Cafe Willem

Hoi Hilco, dank voor je review! Ik zou het op 80 graden zetten. Biefstukpuntjes alleen niet te lang, anders worden ze taai. Tot de volgende keer

Robin
17 mei 2020

Heerlijk verrassingsmenu afgehaald waarmee we het idee kregen dat we een heerlijk 8 gangen menu kregen

Caroline
15 mei 2020

Buiten was het 10 graden, maar binnen was het zomer dankzij het geweldige verrassingsmenu én de overheerlijke witte sangria van Willem! Lekker hoor. Bezorging perfect op tijd ook nog. Ik zeg: doen!

Marjan
13 mei 2020

Het is gezelliger om bij jullie te komen eten, maar zolang dat nog niet kan is dit een leuke, lekkere vervanging . Tot gauw weer op anderhalve meter! 😉 Groet, Mar

Eva
13 mei 2020
Vos
12 mei 2020

Het was lekker en precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacob
11 mei 2020

Heerlijk gegeten van het verrassingsmenu. Wel jammer dat het 15 minuten na de aangegeven afhaaltijd klaar was.

Marije
11 mei 2020

We hebben nu voor de derde keer het tapasmenu laten bezorgen en het was weer heeelijk en keurig op tijd bezorgd! Aanrader!

Barrie
11 mei 2020

Heerlijk gegeten van het tapas verrassingsmenu. En het flesje witte sangria was een feestje. Al met al een aanrader!

Maike
11 mei 2020

Het was een heerlijk Moederdag etentje met dank aan de lekkernijen! Omdat de boquedias er niet mee waren, werd ik netjes gebeld en kregen we een alternatief. Fijn! Jammer alleen dat jullie het brood bij de lekker dips vergeten waren, waardoor mijn zoontje alsnog naar de appie moest rennen toen alles al op tafel stond.... Groet, maike

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
11 mei 2020

Fantastisch lekker was het verrassingsmenu voor 5 personen. Voldoende eten, keurig ingepakt en op tijd bezorgd! Echt een aanrader om thuis uit eten te gaan. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C van kempen
10 mei 2020
Chris
10 mei 2020

Lekker tapasmenu voor twee personen met brood (met dips) en patatas bravas erbij. Helemaal goed! En niet duur.

Jeroen
10 mei 2020
Leon
10 mei 2020

Heerlijk.

Rob
9 mei 2020

Heerlijke tapas en ruim voldoende voor 2 personen. Aanrader!

Gijs
9 mei 2020

Heerlijk gegeten van het take away menu

Laura
7 mei 2020

Heerlijk gegeten, perfect op tijd, vriendelijk personeel wat leuk was om te zien.

Liesbeth
7 mei 2020

Super lekker! Vriendelijke service, en makkelijk te bestellen via de site. En heerlijk! We hebben nu voor de tweede keer een verrassingsmenu genomen. Voor 2 personen is het inderdaad genoeg en ook erg lekker en afwisselend met zowel warm als koud, zalm en kip en groente. We gaan zeker nog een keer bestellen! Qua desserts zijn zowel de cheesecake als de brownies echt aan te raden.

Annemarie henfling
6 mei 2020

Het was weer lekker, jammer dat de punten niet ook op adres worden geteld! Gkruijff heeft ook besteld, is mijn man.

Elisah
5 mei 2020

Heerlijk! En: goede verhouding tussen hoeveelheid en de prijs. Porties hadden voor mij alleen wat kleiner gemogen, maar nu heb ik de volgende dag er ook nog van kunnen eten :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karolijn
4 mei 2020

Heerlijke eigen gemaakte sangria met tapas. Tapas was ruim voldoende. Wij hebben genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
4 mei 2020
Bram
3 mei 2020

Heerlijk gegeten, divers verassingsmenu, en perfect op tijd klaar!

Godelieve
30 april 2020

Om Cafe Willem te ondersteunen tijdens de COVID crisis eten besteld, een absolute aanrader! Op tijd klaar, superlekker en toch even een lichtpuntje in deze donkere tijden!

Annemarie henfling
29 april 2020

Ik vind het super om zo'n levendig hoekje in tuindorp tw kennen. Voirheen ging en wij ook vaak naar prins. Jullie cocept is leul. En ik vind het nog steeds geweldig dat mijn mobiel een kwet thuis werd afgeleverd. Mijn zoon ( pp 400 meter afstand van ons) neemt nu ook regelmatig bij julle ern maaltje gisteren is zijn verjaardagsmenu prima gegaan . Allern jammer dat hij kon zien wat zijn moedertje betaald had, maar is bijzaak. Dank dank dank, ook namens zoon voor de fijne bediening. Kunnen wij ik nog ergens mee helpen om jullie bedrijf overeind te houden? B edoel ik niet met geld, want dat hebben wij ook niet overmatig! Maar ik wil best wel afwassen of groenten snijden gratis!

Privé
29 april 2020

Top!

Jeroen
28 april 2020

In één woord: “Super!”

Alex
28 april 2020

Heerlijke Paella. Enige minpunt was de wat magere porties.

Esther
28 april 2020

Was heerlijk! Echt waar voor je geld

Renske
28 april 2020
Daan
27 april 2020

Echt heerlijke gerechtjes, ruim voldoende en afwisselend!

Do
27 april 2020
henk aarts
27 april 2020

Super eten. Prima en snelle bezorging. Gaan we zeker nog een keer doen. Bedankt Willem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alexandra
26 april 2020

Was TOP precies op tijd en super lekker!

Mirjam
26 april 2020

Lekkere gerechtjes en zat goed in elkaar om zo thuis uiteten te zijn! :)

Anita
26 april 2020

Die aubergineballen en pulled duck...!! Zooo lekker! En de rest was ook zo op. Precies genoeg besteld voor 2 en een peuter met 3 warme en drie koude gerechten en wat brood. Het maakte mijn verjaardag toch nog feestelijk, zonder gasten. We waren te lui om alles in mooie bakjes te doen, dus bakjes met een kleurtje of een patroontje is de enige tip die we kunnen geven. Bedankt voor dit makkelijke feestmaal.

Leon
26 april 2020
Björn
26 april 2020

Heerlijk eten, vriendelijk en snel bezorgd!

FvdGraaf
26 april 2020

Perfect op tijd geleverd. Zeer gevarieerde en smakelijke tapas die onze verwachting overstijgen.

Ruben Benschop
26 april 2020

Alles heeft uitstekend gesmaakt, waarvan de zalm en kip het aller beste waren. De hoeveelheid was ruim voldoende, we hebben zelfs wat van de koude hapjes kunnen bewaren voor de lunch van de volgende dag.

Petra
24 april 2020
Michiel
24 april 2020

Was een leuke en lekkere verrassing. Tip: geef op de rekening ook aan wat de verrassing was.

Enna
24 april 2020

Stipt op het afgesproken tijdstip en super lekker. Thuis uit eten.

Hester Bottema-Vonk
24 april 2020

Heerlijk gegeten!